Хогвортс- школа чарів та чаклунства
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Хогвортс » Захист від темних мистацтв » Захист від темних мистецтв
Захист від темних мистецтв
harrypottervikaДата: Неділя, 13.04.2008, 17:19 | Повідомлення # 16
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
poma-harry, не нервуйся а пиши!
 
harrypottervikaДата: Неділя, 13.04.2008, 17:20 | Повідомлення # 17
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
Lairiel, 5 МОЛОДЕЦЬ 10 очок Гапелпаффу!
 
ДжорджДата: Неділя, 13.04.2008, 20:26 | Повідомлення # 18
Чарівник новачок
Група: Вчитель
Повідомлень: 55
Репутація: 0
Статус: Offline
1.Під час боротьби Волондеморта І Гаррі . Волондеморт вбив сам себе закляттям Авада Кедавра . Тому що Гаррі зробив закляття Експеліармус і воно відбило Паличку Волондеморта і Волондемортова паличка поцілила в нього.
2.Коли директорка Амбридж катувала Гаррі Поттера для того щоб взнать де Непереможна зброя .Використовувала закляття Круціатус.
3.Коли Воландеморт хотів загарбати світ своїм слугам наказав направляти заклиття Імперіо на простих чаклунів та Міністра Магії.


Правилам"НІ"
 
harrypottervikaДата: Неділя, 13.04.2008, 20:32 | Повідомлення # 19
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
20 очок Гриффіндору
 
LairielДата: Середа, 16.04.2008, 11:45 | Повідомлення # 20
Профі у чарах
Група: Вчитель
Повідомлень: 318
Репутація: 3
Статус: Offline
Одного разу ми з Гаррі, Роном та Герміоною гуляли по Хогвортсу, але почули, що до нас наближається Дамблдор з проханням не запізнюватись на урок захисту від темних мистецтв і сказав, що урок уже закінчився!!
Через дві години ми віришили знову прогулятись, але уже надворі. Погулянка тривала не довго, підійшов до нас Волдеморт і застосував Круціо!! А ми пропустили урок захисту від темних мистецтв, тому і прийняли на себе величенну біль!!
Тому не можна не ходити на уроки захисту від темних мистецтв, може статися що завгодно

за це ше постав

Додано (14.04.2008, 12:34)
---------------------------------------------
Це заклинання дуже корисне у різних ситуаціях, ці ситуації можна наводити до безкінечності, але я щоб сильно займати місце на форумі наведу декілька з них! Наприклад попав ти ненавмисно в Морію ( країна гномів, підземелля), там світла не має, тому там дуже предуже темно та страшно, до того ж там є провалля і живуть різні істоти, які можуть зашкодити людині, використавши Люмос ти можеш спокійно йти по Морії та не переживати через своє життя, що упадеш у провалля чи зненацька на тебе хтось напав та вбив (вибачте за ці слова). Коли зайшов у темну кімнату, а там ти не бачиш вимикача, тобто дууууууууууууже темно, теж це заклинання дуже знадобиться, будеш впевнений, що не перечепишся через щось та не впадеш. Коли захочеш погуляти в лісі, але там так загуляєшся, що стане темно, настане ніч, Люмос допоможе і ти знайдеш дорогу додому та будеш у безпеці!! Хоча віка наводила цей приклад, я повторюся, але більш розширю її та свою думку. коли вночі гуляєш по Хогвартсу можна потрапити у темні місця, а щоб впевнитись про свою безпеку та не загинути чи ще шось в цьому роді модна використати Люмос, і почувати себе безпечно у будь якому закуточку школи!! не думайте, що я прикалуюсь, таке реально може бути. Наприклад вимкнули електрику за неоплату, у будинку дуже темно (або в квартирі, це вже в кого як), в темноті не дуже зручно пересуватись, а про виконування якихось елементарних завдань я взагалі мовчу, робити уроки буде неможливо у повній темноті, ну зрозуміло коли ранок і день, але ми приходимо зі школи о 18.00, то уже темно (особливо взимку), можна використати Люмос, і в будинку буде світліше, це дуже зручно, можна повчити Д.З.
Надіюсь я зрозуміла завдання і виконала його правильно, тому що я невпевненнна що виконала його правильно, якщо правльно поставте мені хоча б якусь нормальну оцінку. Дякую за увагу!!

і за це

Додано (14.04.2008, 12:36)
---------------------------------------------
за це ще постав

думаю, шо по стрип-барам та нічним клубам шастають, я одного бачила, як він заходив в Лагуну!! smile

Де де в пиварні. Пють пиво і думають: чи хватить їм грошей на ще одну склянку пив а.Ги Ги Ги

і за це постав Слизерину

Додано (14.04.2008, 23:35)
---------------------------------------------
не хочеш ставить, я сама поставлю, за велике ти мені 10 поставила, це вже я порахувала, за перше я собі 20 ставлю, бо ти мені за це хорошу оцінку поставила, а про дементорів ставлю нам по 20, бо вони класні!!

Додано (16.04.2008, 09:51)
---------------------------------------------
УРА ДЕНЬ СВАВІЛЛЯ!!!!

happy happy

Додано (16.04.2008, 11:45)
---------------------------------------------
Я хочу дізнатися все у цьому мистАцтві happy happy happy

 
ДжорджДата: Неділя, 20.04.2008, 15:04 | Повідомлення # 21
Чарівник новачок
Група: Вчитель
Повідомлень: 55
Репутація: 0
Статус: Offline
Опустим длительную череду слушаний, восстаний, постановлений. Об этом вам расскажут на Истории Магии. Обратимся к результату: в атриуме Министерства Магии вы можете наблюдать торжество современной политической корректности - фонтан «Дружбы народов». Скульптурные изображения (волшебник, ведьма, кентавр, гоблин, домовой эльф) и отражают официальную точку зрения по вопросу о том, кого следует относить к магическим расам. Министерство в этом вопросе руководствовалось весьма шаткими критериями отбора - наличие интеллекта, не уступающего по своим характеристикам человеческому, и обладание магическими способностями (но никак не волшебными свойствами). Впрочем, уже сама способность концентрировать и направлять магическую энергию без использования волшебной палочки совсем не роднит этих «братьев по разуму» с людьми. Ну да ладно.
За всю историю магического мира не зафиксировано ни одного случая, когда среди Темных магов полноправными партнерами выступали гоблин, кентавр или домовой эльф. И не только в силу своих…гм… «расовых особенностей». Поскольку среди сторонников запретных искусств наблюдается сильная приверженность традициям, то они не воспринимают данных сущ... представителей магических рас как равных людям.
Мы с вами поговорим о гоблинах и кентаврах, поскольку домовые эльфы опасности не представляют и находят смысл своего существования в служении магам. А если кто-то хочет пообщаться на тему эльфов, после лекции сходите в музей школы, купите себе сами-знаете-какой-значок и идите к гриффиндорцам.

Итак, гоблины, несмотря на бунтарское прошлое, уже давно вписаны в общественную систему, хоть и находятся под надзором специального отдела Министерства. Они являются сами искусными ремесленниками магического мира и прежде всего славятся своим умением работать с металлами. Сразу можно вспомнить прекрасную серебряную посуду, не разрушаемые шлемы, мечи и т.п. Знаменитый меч Годрика Гриффиндора, находящийся в кабинете директора – тоже их работа. Таким образом, вышедшие за рамки гоблины опасны прежде всего своим защитным и наступательным артефактным вооружением. Сразу оговорюсь, что я не рассматриваю тот случай, если вы имели глупость проникнуть в их банковские хранилища. Тут уже придется столкнуться и с хитроумными ловушками и механизмами, но у нас курс ЗОТИ, а не лекции для начинающих медвежатников.
Как вы должны бы знать из курса лекций Дуэльного клуба, поединки с использованием артефактов сейчас весьма редки. Тут дело и в уникальности многих предметов, а в нашем случае – и в очевидном превосходстве гоблинов в этой области. Отсюда рекомендации по защите от гоблина сводятся к разумной вежливости и соблюдению норм права, а в случае конфликта – к осторожному ведению поединка. Постарайтесь, используя различные атакующие заклинания, нащупать слабые места в обороне противника, не забывая о собственной безопасности. После того, когда станет ясен артефактный набор гоблина, бейте соответствующим типом заклинания и победа вам обеспечена.

Перейдем к кентаврам.
В отличие от всех остальных рас кентавры предоставлены самим себе и ведут замкнутый образ жизни в ряде ареалов. При этом эти бездельники весьма дорожат независимым положением и очень болезненно относятся к сравнению с людьми. Конфликт с кентаврами почти неизбежен, если вы вторглись на их территорию. О магических способностях этих полуконей-полулюдей известно не так много (даже происхождение кентавров является дискуссионным вопросом), но можно утверждать, что специализируются на целительстве, прорицании и астрономии.
Самая большая опасность при столкновении с кентавром – их изумительное владение стрельбой из лука, скорость передвижения, ударная сила копыт, болезненные укусы. Боевыми заклинаниями они не пользуются. В случае конфликта с группой кентавров рядовому магу проще быстро отступить. А вот при поединке с кентавром-одиночкой существует определенный алгоритм действий. Который вы мне в домашней работе и напишите.

На сегодня все. Теперь о домашней работе.

--------------------------------------------------------------------------------

Задания
1) Ролевой отыгрыш боя с кентавром без «позаимствованных» непонятно откуда артефактов и набора зелий в карманах.
(не менее 15 предложений) (Эта лекция только для 2 курсов)

Дополнительное задание:
1) Указать любое «существо» (кроме упомянутых в лекции), которое вы считаете достойным титула «представитель магической расы», обосновать свою точку зрения, указать на потенциальную опасность и дать рекомендации по защите.
(max 25 баллов)

Второе и третье задание слать вместе отдельно от первого.

2) Написать, что вы думаете по поводу магических рас. Согласны ли вы с подобным делением. Объясните свою точку зрения. (не менее 15 предложений. max 15 баллов)
3) Изображение всех представителей магических рас, присутствующих на скульптурной композиции в министерском Атриуме. (max 10 баллов) (Эта лекция только для 2 курсов)


Правилам"НІ"
 
LairielДата: Понеділок, 21.04.2008, 09:56 | Повідомлення # 22
Профі у чарах
Група: Вчитель
Повідомлень: 318
Репутація: 3
Статус: Offline
слухай,ти, чо пишеш на захисті, це Віта має проводити урок!!!!!!!! angry
 
harrypottervikaДата: Понеділок, 21.04.2008, 10:31 | Повідомлення # 23
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
Я йог попросила написат бо в мене комп заглючив
 
LairielДата: Вівторок, 22.04.2008, 10:24 | Повідомлення # 24
Профі у чарах
Група: Вчитель
Повідомлень: 318
Репутація: 3
Статус: Offline
зрозуміло, але мені важко читати і розуміти російською, невже не можна зайти в перекладач та перекласти на українську??
 
harrypottervikaДата: Вівторок, 22.04.2008, 12:42 | Повідомлення # 25
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
Lairiel, ок!!!
 
LairielДата: Середа, 23.04.2008, 09:41 | Повідомлення # 26
Профі у чарах
Група: Вчитель
Повідомлень: 318
Репутація: 3
Статус: Offline
дякую на перед
 
NeoДата: П`ятниця, 25.04.2008, 15:48 | Повідомлення # 27
Першокурсник
Група: Гриффіндорці
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Опустим длительную череду слушаний, восстаний, постановлений. Об этом вам расскажут на Истории Магии. Обратимся к результату: в атриуме Министерства Магии вы можете наблюдать торжество современной политической корректности - фонтан «Дружбы народов». Скульптурные изображения (волшебник, ведьма, кентавр, гоблин, домовой эльф) и отражают официальную точку зрения по вопросу о том, кого следует относить к магическим расам. Министерство в этом вопросе руководствовалось весьма шаткими критериями отбора - наличие интеллекта, не уступающего по своим характеристикам человеческому, и обладание магическими способностями (но никак не волшебными свойствами). Впрочем, уже сама способность концентрировать и направлять магическую энергию без использования волшебной палочки совсем не роднит этих «братьев по разуму» с людьми. Ну да ладно.
За всю историю магического мира не зафиксировано ни одного случая, когда среди Темных магов полноправными партнерами выступали гоблин, кентавр или домовой эльф. И не только в силу своих…гм… «расовых особенностей». Поскольку среди сторонников запретных искусств наблюдается сильная приверженность традициям, то они не воспринимают данных сущ... представителей магических рас как равных людям.
Мы с вами поговорим о гоблинах и кентаврах, поскольку домовые эльфы опасности не представляют и находят смысл своего существования в служении магам. А если кто-то хочет пообщаться на тему эльфов, после лекции сходите в музей школы, купите себе сами-знаете-какой-значок и идите к гриффиндорцам.

Итак, гоблины, несмотря на бунтарское прошлое, уже давно вписаны в общественную систему, хоть и находятся под надзором специального отдела Министерства. Они являются сами искусными ремесленниками магического мира и прежде всего славятся своим умением работать с металлами. Сразу можно вспомнить прекрасную серебряную посуду, не разрушаемые шлемы, мечи и т.п. Знаменитый меч Годрика Гриффиндора, находящийся в кабинете директора – тоже их работа. Таким образом, вышедшие за рамки гоблины опасны прежде всего своим защитным и наступательным артефактным вооружением. Сразу оговорюсь, что я не рассматриваю тот случай, если вы имели глупость проникнуть в их банковские хранилища. Тут уже придется столкнуться и с хитроумными ловушками и механизмами, но у нас курс ЗОТИ, а не лекции для начинающих медвежатников.
Как вы должны бы знать из курса лекций Дуэльного клуба, поединки с использованием артефактов сейчас весьма редки. Тут дело и в уникальности многих предметов, а в нашем случае – и в очевидном превосходстве гоблинов в этой области. Отсюда рекомендации по защите от гоблина сводятся к разумной вежливости и соблюдению норм права, а в случае конфликта – к осторожному ведению поединка. Постарайтесь, используя различные атакующие заклинания, нащупать слабые места в обороне противника, не забывая о собственной безопасности. После того, когда станет ясен артефактный набор гоблина, бейте соответствующим типом заклинания и победа вам обеспечена.

Перейдем к кентаврам.
В отличие от всех остальных рас кентавры предоставлены самим себе и ведут замкнутый образ жизни в ряде ареалов. При этом эти бездельники весьма дорожат независимым положением и очень болезненно относятся к сравнению с людьми. Конфликт с кентаврами почти неизбежен, если вы вторглись на их территорию. О магических способностях этих полуконей-полулюдей известно не так много (даже происхождение кентавров является дискуссионным вопросом), но можно утверждать, что специализируются на целительстве, прорицании и астрономии.
Самая большая опасность при столкновении с кентавром – их изумительное владение стрельбой из лука, скорость передвижения, ударная сила копыт, болезненные укусы. Боевыми заклинаниями они не пользуются. В случае конфликта с группой кентавров рядовому магу проще быстро отступить. А вот при поединке с кентавром-одиночкой существует определенный алгоритм действий. Который вы мне в домашней работе и напишите.

На сегодня все. Теперь о домашней работе.

--------------------------------------------------------------------------------

Задания
1) Ролевой отыгрыш боя с кентавром без «позаимствованных» непонятно откуда артефактов и набора зелий в карманах.
(не менее 15 предложений) (Эта лекция только для 2 курсов)

Дополнительное задание:
1) Указать любое «существо» (кроме упомянутых в лекции), которое вы считаете достойным титула «представитель магической расы», обосновать свою точку зрения, указать на потенциальную опасность и дать рекомендации по защите.
(max 25 баллов)

Второе и третье задание слать вместе отдельно от первого.

2) Написать, что вы думаете по поводу магических рас. Согласны ли вы с подобным делением. Объясните свою точку зрения. (не менее 15 предложений. max 15 баллов)
3) Изображение всех представителей магических рас, присутствующих на скульптурной композиции в министерском Атриуме. (max 10 баллов) (Эта лекция только для 2 курсов)

Додано (25.04.2008, 15:48)
---------------------------------------------
tongue sad cry angry cool biggrin dry smile wacko wink surprised happy happy happy happy happy happy happy happy happy basque basque veuzesmile veuze zzzz : wink wacko happy smile smile smile cool biggrin angry zzzz yell whistle veuzesmile veuze splash spit spiderman sioux sick sioux pirate pooh


MAX21
 
harrypottervikaДата: П`ятниця, 25.04.2008, 15:55 | Повідомлення # 28
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
Neo, Так робити не можна я можу тебе активувати або призначити покарання!
 
C@sperДата: Четвер, 01.05.2008, 15:12 | Повідомлення # 29
Головний редактор газети Щоденний Віщун
Група: Модераторы
Повідомлень: 194
Репутація: 2
Статус: Offline
Опустимо тривалу низку слухань, повстань, постанов. Про це вам розповідять на Історії Магії. Звернемося до результату: в атріумі Міністерства Магії ви можете спостерігати торжество сучасної політичної коректності - фонтан «Дружби народів». Скульптурні зображення (чарівник, відьма, кентавр, гоблин, домовий ельф) і відбивають офіційну точку зору по питанню про те, кого варто відносити до магічних рас. Міністерство в цьому питанні керувалося досить хибкими критеріями відбору - наявність інтелекту, що не уступає по своїх характеристиках людському, і володіння магічними здатностями (але ніяк не чарівними властивостями). Втім, уже сама здатність концентрувати й направляти магічну енергію без використання чарівної палички зовсім не ріднить цих «братів по розуму» з людьми. Ну так добре.
За всю історію магічного миру не зафіксовано жодного випадку, коли серед Темних магів повноправними партнерами виступали гоблин, кентавр або домовий ельф. І не тільки в силу своїх...гм... «расових особливостей». Оскільки серед прихильників заборонних мистецтв спостерігається сильна прихильність традиціям, то вони не сприймають даних сущ... представників магічних рас як рівних людям.
Ми з вами поговоримо про гоблинах і кентаврів, оскільки будинкові ельфи небезпеки не представляють і знаходять сенс свого існування в служінні магам. А якщо хтось хоче поспілкуватися на тему ельфів, після лекції сходите в музей школи, купите собі знаєте-який-значок і йдіть до гриффиндорцам.

Отже, гоблины, незважаючи на бунтарське минуле, уже давно вписані в суспільну систему, хоч і перебувають під наглядом спеціального відділу Міністерства. Вони є самі митецькими ремісниками магічного миру й насамперед славляться своїм умінням працювати з металами. Відразу можна згадати прекрасний срібний посуд, шоломи, що руйнуються не, мечі й т.п. Знаменитий меч Годрика Гриффиндора, що перебуває в кабінеті директора - теж їхня робота. Таким чином, що вийшли за рамки гоблины небезпечні насамперед своїм захисним і наступальним артефактным озброєнням. Відразу обмовлюся, що я не розглядаю той випадок, якщо ви мали дурість проникнути в їхні банківські сховища. Отут уже прийде зштовхнутися й з хитромудрими пастками й механізмами, але в нас курс ЗОТИ, а не лекції для починаючих ведмежатників.
Як ви повинні б знати з курсу лекцій Дуельного клубу, двобої з використанням артефактів зараз досить рідкі. Отут справа й в унікальності багатьох предметів, а в нашім випадку - і в очевидній перевазі гоблинов у цій області. Звідси рекомендації із захисту від гоблина зводяться до розумної ввічливості й дотримання норм права, а у випадку конфлікту - до обережного ведення двобою. Постарайтеся, використовуючи різні атакуючі заклинання, намацати слабкі місця в обороні супротивника, не забуваючи про власну безпеку. Після того, коли стане ясний артефактный набір гоблина, бийте відповідним типом заклинання й перемога вам забезпечена.

Перейдемо до кентаврів.
На відміну від всіх інших рас кентаври надані самими собі й ведуть замкнутий спосіб життя в ряді ареалів. При цьому ці ледарі досить дорожать незалежним положенням і дуже болісно ставляться до порівняння з людьми. Конфлікт із кентаврами майже неминучий, якщо ви вторглись на їхню територію. Про магічні здатності цих напівконей-напівлюдей відомо не так багато (навіть походження кентаврів є дискусійним питанням), але можна затверджувати, що спеціалізуються на целительстве, проріканні й астрономії.
Сама більша небезпека при зіткненні з кентаврами - їхнє дивне володіння стріляниною з лука, швидкість пересування, ударна сила копит, хворобливі укуси. Бойовими заклинаннями вони не користуються. У випадку конфлікту із групою кентаврів рядовому магові простіше швидко відступити. А от при двобої з кентаврами-одинаком існує певний алгоритм дій. Який ви мені в домашній роботі й напишіть.

На сьогодні все. Тепер про домашню роботу.

---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і ---і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і

Завдання
1) Рольовий отыгрыш бою з кентавром без «запозичених» незрозуміло звідки артефактів і набору зіль у кишенях.
(не менш 15 речень) (Ця лекція тільки для 2 курсів)

Додаткове завдання:
1) Указати будь-яке «істота» (крім згаданих у лекції), що ви вважаєте гідним титулу «представник магічної раси», обґрунтувати свою точку зору, указати на потенційну небезпеку й дати рекомендації із захисту.
(max 25 балів)

Друге й третє завдання слати разом окремо від першого.

2) Написати, що ви думаєте із приводу магічних рас. Чи згодні ви з подібним розподілом. Поясните свою точку зору. (не менш 15 речень. max 15 балів)
3) Зображення всіх представників магічних рас, що є присутнім на скульптурній композиції в міністерському Атріумі. (max 10 балів) (Ця лекція тільки для 2 курсів)

Додано (01.05.2008, 15:12)
---------------------------------------------
Lairiel, для тебе /\
||
||
(_)


 
nadezhdaДата: Субота, 02.05.2009, 17:34 | Повідомлення # 30
Першокурсник
Група: Гриффіндорці
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Люмос дуже корысне колы вы знаходитеся у темній кімнаті. Або в ночі шукаете якусь річ. Коли йдеш по вулиці, хто зна, що може статися. Нічого поганого у цьому заклятті я не бачу.

Движение жизнь!
Поттер супер
 
Форум » Хогвортс » Захист від темних мистацтв » Захист від темних мистецтв
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz