Хогвортс- школа чарів та чаклунства
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Хогвортс » Трансфігурація » Агімагія
Агімагія
C@sperДата: Четвер, 01.05.2008, 13:49 | Повідомлення # 1
Головний редактор газети Щоденний Віщун
Група: Модераторы
Повідомлень: 194
Репутація: 2
Статус: Offline
Всім доброго дня!!! Продовжуємо здобувати знання у царині трансфігурації сподіваюся вам цей предмет ще є цікавим, сьогодні не буде ніякої латинки, а просто вступна лекція про анімагію

Анімагія — це такий розділ магії, освоївши який чарівник, може перетворюватися на певну тварину. Відповідно, анімаги — це такі чаклуни, які можуть за власним бажанням перетворюватися на тварину, але тільку певну. Мабуть, ви вже зрозуміли, що слово “анімагія” походить від таких двох слів як "тварина" (animal) і "магія" (magic).
Варто зазначити, що анімагія досить-таки небезпечна штука, ну і складна. Наперед скажу, що міністерсво дуже пильно слідкує за всім цим ділом, тому анімагам обов”язково необхідно реєструватися в міністерстві, хоча трапляються і такі індивідууми, які не реєструються, але це вже інша історія)))))))))))
Так, поїхали далі.........
Взагалі, це перетворення здійснюється на певний проміжок часу, можна сказати — порівняно короткий, хоча можливий варіант і трансформації на невизначений термін, проте не варто забувати, що перетворюючись на тварину, анімаг, по суті, набуває характеру і інстинктів даної тварини, тому це є небезпечною справою, але це поправимо
До речі, щодо перетворення людини на тварини, ще на попередній лекції я говорила про перевертнів, це також своєрідна трансформація, але тут є важлива різниця, яка полягає в тому, що анімаги перетворюються по власному бажанню, а перевертні — дуже навіть не по власному)))))))
Людина-перевертень має надприродну здатність перевтілюватися у вовка. Це напівфантастична істота, людина у вовчому вигляді. Вважається, що вовкулаки можуть бути вродженими та оберненими.

Ага, а тепер перейдемо до найцікавішого: чаклун ж насправді не обирає собі тварину, на яку він буде перетворюватися, а на це впливаються такі три речі (а тепер, увага, запам”ятайте це дуже добре):
1.ХАРАКТЕР;
2.ЗОВНІШНІСТЬ;
3.ІМ”Я.

Але про це поговоримо детальніше на наступній лекції, хоча скажу, що анімагічна форма — це по сут чарівник, але у образі тварини, яка повністю відповідає суті особистості........

Продовжуємо вивчати анімагію. Сьогодні детальніше поговоримо, що це таке і з чим його їдять. Отже, минулого разу я вже говорила, що анімагія — це, як правило, перетворення на доволі недовгий період часу, проте, можлива і більш складна трансформація власного тіла на невизначений час. Це є досить небезпечно по тій простій причині, що перетворення назад буде ускладнене уже тілом тварини. Проте, це поправимо, оскільки анімага до людської подоби може повернути інший чарівник за допомогою наступного заклинання: verti in homo. Варто зазначити, що перетворення може відбуватися деколи проти волі мага, як це не прикро звучить.......Причому, дане заклинання абсолютно безпечне для звичайних тварин.
Основне ж заклинання анімагії виглядає наступним чином: verti in animal (назва тварини).
Приклад: словоформа перетворення на кажана — verti in vespertilio.
Перетворення відбувається доволі швидко, хоча спершу це є досить складно і некомфортно для мага.
Тепер детальніше обговоримо, як характер, зовнішність і ім”я впливають на анімагічну форму.
Отже, поїхали:
1.Характер — це найголовніша складова, у кожного чарівника він унікальний і властивий саме йому. Зрозуміло, що він відображає до певної міри внутрішній світ мага, а, отже, безпосередньо впливає на анімагічну форму. Характер — це те, що асоціює вас з тією чи іншою твариною. Недаремно ж магли, говорять: ”хитирий як лис”, ну і т. д. і т. п.
2.Зовнішність. Теж не один з останніх факторів. Ну, ось, дивіться, всім зрозуміло, що у худорлявої людини наврядчи анімагічна форма буде — тварина великих розмірів, так само і навпаки. Ем, можна навести як приклад професорку Макґонаґел, я думаю ви погодитеся, що в неї хом”як не міг бути анімагічною формою (хоча вони такі прикольні)
3.Ну, і нарешті ім”я, важливість цього фактору найменша, але все ж таки для деяких випадків — має вирішальне значення. В домашньому завданні наведіть будь-ласка, приклад дії цього фактору.

Додано (01.05.2008, 13:49)
---------------------------------------------
А тепер поговоримо про небезпеку анімагії. Перше — це те, що маг у вигляді тварини може померти по зрозумілим для всіх причинах. Ну, не ходять же чарівники у формі тварини з транспарантом - ”Я — АНІМАГ” .........Так, далі — це цілком реальна можливість ”втратити себе”, так, саме — втратити, тому що будучи твариною ви все-таки адаптуєтеся до стану тварини, як і ваші інстинкти, розум, відчуття. Тому, є небезпечним довге перебування у такому вигляді, з часом взагалі можна забути, що означає ”бути людиною”, або перетворившись все-таки назад, з собою прихопити якісь тваринні рефлекси.
І ще, дуже, важливо не забувати про те, що будучи твариною, у чарівнику ніби живе другий розум — тварини, тому, не радила б робити того, що не характерно для даного виду тваринки. Не думаю, що коту сподобалося б дружити з собаками А перетворитися назад можна при повній гармонії мага і тварини.
Ну, і взагалі обов”язково, реєструватися у Міністерстві, не "нариватися" у анімагічній формі на представників того ж виду, бо наслідки не передбачувані. Так, чаклун має, певні інстинкти тварини, але де гарантія, що ви вмієте себе правильно вести у оточенні цілої купи СПРАВЖНІХ тварин. Важливо, уникати сутичок із будь-якими тваринками, милими чи не дуже...........ну і знати все про вид на який ви перетворюєтеся, це взагалі не обговорюється.................

Домашнє завдання:
Окрім, вище написаного, ви повинні написати 10 словоформ на ваш вибір заклинання анімагіі.

Успіхів!!!!!!!!!


 
LairielДата: Понеділок, 05.05.2008, 09:19 | Повідомлення # 2
Профі у чарах
Група: Вчитель
Повідомлень: 318
Репутація: 3
Статус: Offline
дякую, шо провів урок
 
poma-harryДата: Четвер, 08.05.2008, 21:59 | Повідомлення # 3
Сьомокурсник
Група: Вчитель
Повідомлень: 154
Репутація: 3
Статус: Offline
а учнів у нас не так багато, треба більше люду, з 15 чоловік лише 6 постійно на сатйі

Додано (08.05.2008, 21:59)
---------------------------------------------

Quote (C@sper)
Сьогодні детальніше поговоримо, що це таке і з чим його їдять. Отже, минулого разу я вже говорила, що анімагія — це, як правило, перетворення на доволі недовгий період часу, проте, можлива і більш складна трансформація власного тіла на невизначений час.

?????? wacko wacko wacko

 
ASATOSДата: Четвер, 08.05.2008, 22:21 | Повідомлення # 4
Шестокурсник
Група: Працівник
Повідомлень: 170
Репутація: 2
Статус: Offline
я в шоці. Ти шо дівчина? Чи це ти з якогось сайту переписував


 
C@sperДата: П`ятниця, 09.05.2008, 20:42 | Повідомлення # 5
Головний редактор газети Щоденний Віщун
Група: Модераторы
Повідомлень: 194
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote (ASATOS)
Чи це ти з якогось сайту переписував

понятне діло шо не сам писав
Quote (ASATOS)
Ти шо дівчина?

а за це можна і в морду дать


 
ASATOSДата: Субота, 10.05.2008, 01:19 | Повідомлення # 6
Шестокурсник
Група: Працівник
Повідомлень: 170
Репутація: 2
Статус: Offline
А в морду ти мені фіг дасиш


 
C@sperДата: Субота, 10.05.2008, 16:47 | Повідомлення # 7
Головний редактор газети Щоденний Віщун
Група: Модераторы
Повідомлень: 194
Репутація: 2
Статус: Offline
дам (на Репутацію подивись)ну як больно tongue

 
harrypottervikaДата: Субота, 10.05.2008, 19:53 | Повідомлення # 8
Профі у чарах
Група: Адмін
Повідомлень: 404
Репутація: 5
Статус: Offline
C@sper, так робити не треба було!!!
 
C@sperДата: Субота, 10.05.2008, 23:38 | Повідомлення # 9
Головний редактор газети Щоденний Віщун
Група: Модераторы
Повідомлень: 194
Репутація: 2
Статус: Offline
сам напросився

 
ASATOSДата: Неділя, 11.05.2008, 00:10 | Повідомлення # 10
Шестокурсник
Група: Працівник
Повідомлень: 170
Репутація: 2
Статус: Offline
ААА! ти мене вбив!


 
Форум » Хогвортс » Трансфігурація » Агімагія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz